Offert och avtal målare Gävle

Om du ska måla om din bostad i Gävle gör du helt rätt i att anlita en professionell målare. Genom att du låter proffs från branschen utföra din målning kan du vara säker på att få ett resultat som möter dina förväntningar och kommer hålla i många år framöver. För att få detta gäller det att du hittar en pålitlig målare att anlita, och det börjar med offerten.

Offert från målare i Gävle

När du tar in offerter från Smart målare gävle bör du läsa igenom dessa noggrant. Det ska inte bara vara en siffra på ett papper, en offert är så mycket mer än det. Om du bara får ett pris på ett papper finns det en stor risk för att din målare i Gävle i senare skede kommer fakturera dig extra för vissa ”tilläggsarbeten” som du bad om du från början. Offerten ska vara så tydlig som möjligt och säga så mycket som möjligt så du vet vad du kommer betala för. För att du ska få en tydlig offert att se över är det viktigt att du är så tydlig du bara kan i din offertförfrågan. Beskriv vad du vill ha hjälp med och vilka förväntningar du har i detalj för att få en så rättvisande offert som möjligt.

Avtal med målare

Avtalet är förutom offerten, det viktigaste dokumentet mellan dig och din målare i Gävle. I avtalet ska det framgå att arbetet ska genomföras enligt svenska byggregler. Om ni bestämt att vissa extraarbeten ska utföras ska de stå nedskrivna i avtalet, samt en kostnad för vardera moment. En viktig del i avtalet är ändrings- och tilläggsarbeten. I avtalet med din målare i Gävle behöver det tydligt framgå hur eventuella ändrings- och tilläggsarbeten ska regleras. Om något oväntat sker under arbetets gång har du och din målare något att utgå ifrån och slipper börja förhandla om kostnad och hur ni ska gå vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *